Felhívás


Tisztelt Betegeink!

be 12 dec : 11:17  Beküldte admin  Kategória: Egyéb  
2012. január 01.-jétől az 1999. évi XLII. a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló törvény értelmében TILOS dohányozni az intézmény egész területén, beleértve a nyitott tereket is!
Felhívjuk a Tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a dohányzással összefüggő tilalmak, korlátozások megsértése esetén bírság kiszabására kerül sor. Az eljáró hatóság a törvénysértőt 30 000 Ft-ig terjedő helyszínen kiszabott egészségvédelmi bírsággal sújtja.
Kérjük fentiek szigorú betartását! Intézményünk e tekintetben senkiért nem vállal anyagi felelősséget.

A Kórház vezetősége
Nyomtatóbarát változat

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑