Felhívás


Összefoglaló


A projekt keretében támogatás nyert a Kórház által 2015. december 31-ig megvalósítandó, nettó 150 millió forintot el nem érő infrastrukturális beruházások fedezetére, eszközállományának megújítására.
A fejlesztés célja - illeszkedve a TIOP-2.2.6 pályázatunkhoz - az intézménynél az ellátó egységek
modernizációjával, az erőforrások koncentrálásával szakmailag magasabb színvonalú, költséghatékonyabb ugyanakkor korszerű ellátás és szolgáltatás nyújtás feltételeinek megteremtése, ami növeli az ellátott lakosság biztonságérzetét, elégedettségét és életminőségét. A magasabb színvonalú ellátással ugyanakkor cél az egészségmegőrzés, a betegségek mielőbbi felismerése és a gyógyítás megkezdése, a munkavégző képesség gyorsabb és tartós visszaállítása, a munkavállalók munkaerő-piaci esélyének növelése, a munkából történő kiesés csökkentése. Ezt kiegészíti jelen projektünk azon tevékenységek, eszközök, tételek esetében, melyek eddig nem tudtak megvalósulni, de igazodnak az TIOP 2.2 célrendszeréhez.
Projektünk eredménye a jó minőségű és hatékony egészségügyi szolgáltatások elérhetőségének javításával a munkavégző képesség gyorsabb helyreállítása, s ezáltal a munkavállalók munkaerő-piaci esélyeinek javítása.
A magyar lakosság egészségi állapota nemzetközi összehasonlításban nagyon kedvezőtlen és sajnos még attól a szinttől is elmarad, melyet az ország gazdasági, illetve társadalmi fejlettsége lehetővé tenne. A fejlesztéssel az egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevők ellátása javul, a kórház eszközparkja modernizálódik.
A kórház rendelkezésére áll a fejlesztések, eszközök befogadására szolgáló infrastruktúra, idegen tulajdont a fejlesztés nem érintett.
A belsõ projektmenedzsmenthez szükséges infrastruktúra (pc-k, szoftverek, irodák) szintén rendelkezésre állt.

A jászberényi kórház projektjének kezdési időpontja: 2007.10.01. a befejezése: 2015.12.31.

Az alábbi eszközcsoportokat érinti a beszerzés:
- Orvosi gép beszerzés
- Szoftverbeszerzés
- Mobilia, ellátó egység bútorzat beszerzés
- Informatikai eszköz
A projekt keretében az eszközbeszerzések mellett a projektmenedzsment költségek, valamint a kötelező könyvvizsgáló költsége számolható el.

Projektmenedzsment költségek:
A pénzügyi vezetõ Kiss Mónika 2015. október 1-étõl fogva a projekt kapcsán szükséges eszköz kigyűjtések, számítások és kapcsolódó feladatok keretében látja el tevékenységét.
A projektmenedzser Sebestyén Klára a projekt kiírás dátumából eredően csak 2015. december hónapra volt bejelenthető megbízásos munkaviszonyban projekt menedzsereként.
A támogatási szerzõdés aláírására 2016. június 2. napján került sor.
Az elszámolás alkalmával egy közbensõ és egy záró kifizetési kérelem és beszámoló került benyújtásra.


«Sajtóközlemény
«Képek

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑