Felhívás


Központi laboratórium

Elérhetőségek:
Jászberény, 5100 Szelei út 2., Rendelőintézet II. emelet, Tel.: 57 / 500-200 0138-mellék

E-mail cím

Beutaló: szükséges
Előjegyzés: szükséges
Előjegyzési telefonszám: Minden nap 13:00-14:30-ig 06-30/640-15-39 vagy 57/500-200 0138-mellék

Rendelési időRendelő orvosok
Hétfő:
07:30 - 10:00
-
Kedd:
07:30 - 10:00
-
Szerda:
07:30 - 10:00
-
Csütörtök:
07:30 - 10:00
-
Péntek:
07:30 - 10:00
-
Osztályvezető főorvos:Dr. Fülöp Lajos
Diplomás munkatársak:Palencsár Erzsébet biológus
Kalmár Krisztián orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus
Vezetőasszisztens:Podráczki Lászlóné szakasszisztens


Szakmai feladatunk


A laboratórium szakmai feladata a betegek és más személyek vizsgálati anyagaiból, az orvosok részére klinikailag hasznos, vagy az egészségi állapot megítélésre alkalmas információt szolgáltasson, segítse az eredmények interpretációját és szükség szerint további célirányos vizsgálatokat, javasoljon. Laboratóriumunk ellátási területe Intézményünk osztályain kívül kiterjed a Jászság teljes lakosságára, ez mintegy 100 000 főt jelent, évente átlagosan 750 - 800 ezer vizsgálatot végzünk.


Vizsgálati területeink

Klinikai kémia, haematológia, haemosztázis, vizelet- és széklet vizsgálatok, liquor és egyéb punktátumok analízise, vércsoport-szerológiai vizsgálatok.

Laboratóriumi vizsgálatkérő lapunk, tartalmazza a teljes vizsgálati palettánkat.


Minőségbiztosítás


Laboratóriumunk ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ISO minőségbiztosítási rendszer szellemében és a minőségi követelményeknek folyamatosan megfelelve végezzük munkánkat. Minőségi kézikönyvünk, illetve mellékletei tartalmazzák a munkafolyamatok, vizsgálati metodikák pontos leírását.

A műszeres analízis szabályait betartva, kontrolminták rendszeres méréseivel teszünk eleget a belső minőségellenőrzésnek. Laboratóriumunk már 10. éve veszt részt a Quali Cont Kht. külső minőségellenőrző körvizsgálataiban.


Tájékoztató Betegeink részére


A laboratóriumi vizsgálatok csak szabályosan kitöltött orvosi beutalóval vehető igénybe. Előjegyzés nincs. A vérvétel a laboratórium ambulanciáján hétfőtől péntekig reggel 07:30-tól 10:00-ig történik. A levett mintákat folyamatosan dolgozzuk fel.A legtöbb vizsgálat elvégzéséhez éhgyomri vérmintára van szükség, így kérjük, hogy a vérvételre lehetőség szerint éhgyomorral jelentkezzen. A vérvételt szakképzett munkatársaink egyszerhasználatos, modern eszközökkel hajtják végre. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. Az elkészült lelet a vérvételt napján 1300 és 15 00 óra között a laboratórium ambulanciáján, másnaptól pedig reggel 8h-tól 15h-ig a Kartonozóban vehető át. A sürgősségi beutalóval érkező betegeink leletüket a vérvételtől számított egy - másfél órán belül kapják meg. Vannak olyan vizsgálatok, amelyeket a laboratóriumunk nem végez, ezeket a mintákat továbbítjuk a vizsgálatot végző laboratóriumba. Ezen vizsgálatok eredményeinek átvételéről a vérvételt végző munkatársunk ad felvilágosítást.

Laboratóriumunk minden egyes munkatársa szaktudásának legjavát adva azon dolgozik, hogy Ön szakmailag megbízható és pontos eredményeket kapjon kézhez, hozzájárulva ezzel az Ön diagnózisának pontos felállításához, illetve a gyógykezelésének nyomonkövetéséhez. Ha észrevétele vagy panasza lenne, kérjük forduljon a Laboratórium vezetőjéhez.


Hasznos linkek
Lab Test OnlineOrszágos Vérellátó SzolgálatMagyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság
Link Link Link
laboratóriumi vizsgálatkérő lap
<-Vissza

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑